Alles wat je wilde weten over de acryl make-up organizers van YOSMO®

YOSMO® make-up organizers zijn geïnspireerd op de smart en chique beautyliefhebber zoals jijzelf. Ze hebben een onderscheidende stijl, die uniek, origineel, aantrekkelijk en functioneel zijn - alles in één. Ze zijn gemaakt van gegoten acryl materiaal.

De YOSMO® kwaliteit

Zoals we vaak aan klanten vertellen die ons vragen of acryl hetzelfde is als plastic; terwijl acryl kunststof is, is niet alle plastic acryl. In dit artikel vertellen we je meer over acryl, maar eerst een korte introductie van YOSMO® acryl make-up organizers.

YOSMO® is een Nederlands bedrijf; alle YOSMO® clear acryl make-up organizers zijn ontworpen in Nederland. Wij werken met toonaangevende fabrikanten over de hele wereld van hoogwaardige acrylplaten, met name gegoten acrylplaten.

Wij maken make-up organizers met alleen hoogwaardig acrylplaten van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een goed en uniek ontweorp, volledig functioneel en transparant. Gemaakt van helder en transparant acryl, met vlakke, gepolijste randen en een fijne afwerking.

In feite zul je aangenaam verrast zijn over hoe helder en transparant onze acryl make-up organizers zijn. Je kunt nergens anders een luxer opslagsysteem voor je make-up set tegen zo'n betaalbare prijs krijgen.

 Wat is Acryl?

Acryl is een zeer helder en transparant hoogwaardig kunststof gemaakt van aardolie. Het is een van de verschillende varianten van doorzichtig plastic, die vaak wordt gebruikt in de productie. Het is een transparant polymeer dat wordt gebruikt als alternatief voor traditioneel glas, dat te zwaar en fragiel is en gemakkelijk kan breken.

Acryl of polyacrylaat is een thermoplast op basis van aardolie. Het is gemaakt van een combinatie van methylmethacrylaat en poly methylmethacrylaat. Bij YOSMO® maken we alleen gebruik van cast acrylproducten, ook wel Lucite Acryl genoemd.

Lucite is een speciaal type acryl, eigenlijk de beste onder acryl soorten. Het wordt vaak gebruikt om woninginrichting te maken en wordt beschouwd als een beter alternatief voor glas, omdat ...

# 1: Lucite is flexibel en kneedbaar in vergelijking met glas

# 2: Het weegt minder dan glas

# 3: Het is helderder en transparanter dan glas

Dit maakt Lucite Acryl een ideaal materiaal voor onze make-up organizers. Bovendien gebruiken we alleen handgemaakt acryl voor onze producten.

Wat zijn handgemaakte Acryl Producten?

Er zijn twee manieren om acryl producten te produceren - gegoten acryl en met de hand vervaardigd.

Gegoten acryl wordt gemaakt door de acryl in een mal te injecteren. Voordelen van deze methode zijn dat het minder werk vergt vergeleken met handwerk en dus veel minder kost.

Handgemaakt acryl is arbeidsintensiever - alle aansluitingen worden door de ambachtslieden met hun handen aan elkaar verbonden. Ze maken gebruik van speciale oplosmiddelen om het materiaal samen te smelten.

Deze methode kost beslist veel tijd en is duurder dan gegoten acryl, maar het geeft u hoogwaardige acrylproducten die sterk, glashelder zijn en geen defecten hebben.

Wat is het verschil tussen cast acryl en geëxtrudeerde acryl?

Je komt vrij vaak twee termen tegen: cast acryl en geëxtrudeerde acryl. We hebben het al gehad over cast acrylproducten. Geëxtrudeerde acrylproducten zijn producten die gemaakt zijn van het hierboven besproken gegoten methode.

Het belangrijkste verschil tussen geëxtrudeerde en gegoten acrylproducten is het productieproces. Gegoten acrylproducten worden geproduceerd door de acrylingrediënten in vloeibare vorm te mengen tussen de mallen. Dit leidt tot een chemisch proces dat een homogeen materiaal creëert.

Geëxtrudeerd acryl wordt gemaakt door een massa acryl door een vorm te duwen, gevolgd door een chemisch proces. Geëxtrudeerd acryl is heterogeen en is niet van dezelfde hoge kwaliteit als cast acrylproducten. Overigens zullen producten gemaakt van gegoten acryl over tijd geel verkleuren.

Voordelen van Cast Acrylic Products

# 1: Ze krassen niet te gemakkelijk

# 2: Ze zijn van een zwaardere variëteit

# 3: Ze verkleuren niet of krijgen geen gele waas na verloop van tijd

# 4: Ze zijn helder en transparant, voorzien van een fijne afwerking en gepolijste randen; gewoon perfect voor make-up organizers.

Waar worden gegoten acrylproducten voor gebruikt?

# 1: Make-up organizers - We bespreken hoe we hierna duidelijke acryl make-up organizers van cast acrylmateriaal kunnen maken.

# 2: Architectuur: ze worden gebruikt voor het maken van deuren, ramen, terrasoverkappingen, geluidschermen, beschermende brillen en nog veel meer in residentiële en commerciële gebouwen.

# 3: Meubels: Acryl wordt gebruikt voor het maken van salontafels, lounge stoelen, kasten en meer.

# 4: Automobiel en transport: hoogwaardige acrylmateriaal wordt gebruikt voor het maken van verschillende onderdelen in auto's, boten en vrachtwagens vanwege hun helderheid en optische kwaliteit. 

Hoe wordt transparante acryl make-up organizers gemaakt?

Er is een duidelijk proces dat gaat over de vervaardiging van heldere acryl make-up organizers. We geven een kort overzicht van hoe acryl make-up organizers worden gemaakt:

Stap # 1: De vloeibare acryl wordt eerst tot fijne vellen tussen de glazen mallen geperst en langzaam verwarmd.

Stap # 2: De standaard acrylplaten verkregen uit stap # 1 van het proces hebben een afmeting van 1250 x 2450 mm. Deze zijn te groot voor de kasten en lades die we gebruiken in onze make-up organizers. Dit wordt in kleinere stukken gesneden met behulp van lasermachines en met de hand in elkaar gezet om de lades, kasten en deksels één geheel te laten vormen. De acrylplaten hebben een helder, kristalachtig uiterlijk. We willen niet dat de randen te scherp zijn, omdat dit tot verwondingen kan leiden. Dus we zorgen ervoor dat de randen zoveel mogelijk vanuit veiligheidsoogpunt worden opgepoetst.

Stap # 3: We voeren vervolgens een systematische kwaliteitsinspectie van het product uit. De aldus gecreëerde make-up organizers worden grondig gereinigd om te voorkomen dat zich stof of vervuilende stoffen ophopen. Hiervoor gebruiken we onze eigen speciale reinigingsformule.

 Stap # 4: Er wordt veel aandacht besteed aan de verpakking. Acryl is veel sterker dan glas en breekt niet in stukken als het zou vallen. Maar is het nog steeds vrij fragiel en moeten acryl make-up organizers voorzichtig worden behandeld. We gebruiken dikke verpakkingsmaterialen om de make-up organizers tijdens het verzenden veilig en intact te houden. 

Dit is wat je moet weten over YOSMO® acryl make-up organizers ...

# 1: Ons team van experts zorgen voor het ontwerp en de conceptualisatie van de make-up organizers en besteden de productie uit aan vertrouwde externe bedrijven. We gebruiken alleen zorgvuldig geselecteerde cast acrylplaten en huren alleen de beste fabrikanten voor dit proces in.

# 2: We gebruiken laser technieken om de platen in stukken te snijden en met de hand  worden ze samen  gevoegd om de make-up organizers te vormen.

# 3: Het proces kost veel tijd, omdat het handgemaakt is en veel precisie vereist.

# 4: We gebruiken vlammen voor het polijsten en een speciale lijm voor het samenvoegen van de stukken.

# 5: Al onze fabrikanten hebben werknemers die gecertificeerd zijn om deze producten te maken.

YOSMO® acryl make-up organizers zijn helder, transparant, luxueus en duurzaam. Ze zijn de meest efficiënte manier om uw favoriete make-up collectie te bewaren.