Waarom je een zijden kussensloop nodig hebt

Is het je weleens overkomen? Je wordt wakker met een gezicht vol slaapvouwen alsof je in 1 nacht 100 jaar ouder bent geworden. Je haar een totale warhoop die niet te temmen is?

Maar er is hoop, dus lees snel verder om erachter te komen wat en hoe het je schoonheidslaap kan verbeteren...

De voordelen van zijde voor je haar

Een zijden kussensloop voorkomt dat je wakker wordt met een bad hairday. Dit komt omdat het gladde oppervlak en de natuurlijke eigenschappen helpen de wrijving van je haar te verminderen. Door het ruilen van je katoenen kussensloop met een zijden kussensloop zul je meteen voelen en een groot verschil zien. Je haar glijdt over het gladde oppervlak in plaats van erop te wrijven in vergelijking met een katoenen kussensloop. Het zorgt ervoor dat je haar de natuurlijke vocht balans behoudt en voorkomt broos haar en gespleten punten. 

De voordelen van zijde voor je huid

Het eerste en belangrijkste voordeel van zijde is dat het hypoallergeen is. Vanwege de lange, gladde vezels die de huid niet irriteren. Het belangrijkste is dat zijde het natuurlijke vocht van je huid niet absorbeert en je gezicht glad houdt totdat je 's ochtends wakker wordt. Zijde bevat natuurlijke eiwitten en aminozuren die het metabolisme van je huid versnellen, waardoor het effect van veroudering wordt vertraagd. Hetzelfde als je haar, de wrijving neemt extreem af, waardoor het rimpelige gezicht waar we eerder over spraken, wordt voorkomen.

Wist je dat?

Zijde absorbeert geen crèmes of haarmaskers en olie. Een normaal katoenen kussensloop absorbeert al je haar en huidvocht waardoor je 's morgens als een opgedroogde tomaat wakker wordt, dus eigenlijk doet die nachtelijke routine met al je speciale oliën en crèmes de helft van zijn werk! MIND BLOWN!!!!

Door je katoenen kussensloop te ruilen met een zijden kussensloop profiteer je nog meer van een goede nachtmasker.

Gebruik het het hele jaar door

Zijde is van nature een warmtecontroller die koel wordt als het warm is en warm is in de winternachten. Het handhaven van een constante lichaamstemperatuur terwijl jij zorgeloos je schoonheidsslaap houdt.

YOSMO Beautyfyme Zijden collectie

We hebben de beste Mulberry zijde voor onze collectie samengesteld en vertrouwen erop dat deze zijden items je life goals zullen geven. Slapen op alleen de beste zijden kussensloop zal je schoonheidsslaap veranderen, je wordt fris, kreukvrij en met gladder haar wakker.

Verken onze hele collectie, maar als je langzaam wilt beginnen met zijde, begin dan met een van onze zijden kussenslopen van YOSMO.