Waarom je een zijden kussensloop nodig hebt

Heb je het wel eens meegemaakt? Je wordt wakker met diepe slaapvouwen in je gezicht, alsof je in één nacht tientallen jaren ouder bent geworden. En dan je haar... een complete warboel die niet te temmen lijkt. Maar er is hoop! Lees verder en ontdek hoe een zijden kussensloop jouw schoonheidsroutine kan verbeteren.

De Voordelen van Zijden Kussenslopen voor je Haar

Een zijden kussensloop helpt voorkomen dat je wakker wordt met een bad hairday. Dankzij het gladde oppervlak en de natuurlijke eigenschappen van zijde, vermindert de wrijving tussen je haar en het kussen aanzienlijk. Hierdoor behoudt je haar zijn natuurlijke vochtbalans en voorkom je broos haar en gespleten punten. Ruil je katoenen kussensloop in voor een zijden exemplaar en je zult meteen verschil zien en voelen: je haar glijdt soepel over het kussen, zonder te wrijven zoals bij katoen. 

De Voordelen van Zijde voor je Huid 

Het belangrijkste voordeel van zijde voor je huid is dat het hypoallergeen is, dankzij de lange, gladde vezels die irritatie voorkomen. Daarnaast absorbeert zijde het natuurlijke vocht van je huid niet, waardoor je gezicht glad blijft en je fris wakker wordt. Zijde bevat ook natuurlijke eiwitten en aminozuren die het metabolisme van je huid stimuleren en de veroudering vertragen. Net als bij je haar vermindert zijde de wrijving met je huid, waardoor rimpels en slaapvouwen worden voorkomen. 

Wist Je Dat? 

Zijde absorbeert geen crèmes, haarmaskers of oliën. Een katoenen kussensloop daarentegen, neemt al het vocht van je huid en haar op, waardoor je 's ochtends vaak droog en minder stralend wakker wordt. Dus als je ’s nachts je huid verwent met oliën en crèmes, zorg dan dat ze optimaal hun werk doen door over te stappen op een zijden kussensloop. Je zult versteld staan van het verschil! 

Het Hele Jaar Door Comfort 

Zijde is van nature een uitstekende temperatuurregelaar: koel in de zomer en warm in de winter. Hierdoor behoud je een constante lichaamstemperatuur, terwijl jij ongestoord van je schoonheidslaap geniet. 

Ontdek de YOSMO Beautyfyme Zijde Collectie 

Bij YOSMO hebben we de beste Moerbei zijde geselecteerd voor onze collectie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze zijden producten bijdragen aan jouw beauty goals. Slapen op onze zijden kussenslopen verandert je schoonheidsslaap: je wordt fris, zonder vouwen en met gladder haar wakker. 

Welke zijden kussensloop is het beste? Natuurlijk die van YOSMO! Verken onze hele collectie en als je voorzichtig wilt beginnen, probeer dan eerst een van onze luxe zijden kussenslopen.